Tapet - Decoratiuni

You're currently on:

TERMENI SI CONDITII

1. Introducere si acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a acestui site:
Folosirea acestui site de catre orice utilizator implica prin simpla sa accesare acceptarea, fara limitari si calificari, a termenilor si conditiilor enumerate mai jos precum si a conditiilor de confidentialitate.
Pentru o utilizare corecta a acestui site se recomanda citirea cu atentie a acestui set de reguli. Orice plangere ulterioara in legatura cu nerespectarea acestora nu va putea fi imputata proprietarului acestui site.

Serviciile http://www.tapet-decoratiuni.ro sunt oferite de catre compania SC Colonial Design SRL, in calitate de proprietar exclusiv al sitului si sunt rezervate persoanelor cu varsta peste 18 ani sau minorilor cu varsta peste 14 ani care au consimtamintul parintilor sau al tutorelui legal de a utiliza acest site web si presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor si a regulilor de confidentialitate sub care sunt furnizate aceste servicii.
Termenii si conditiile oferite de http://www.tapet-decoratiuni.ro, precum si conditiile de confidentialitate pot fi modificate in orice moment, fara notificare prealabila a utilizatorului.
Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de accord cu termenii si conditiile de utilizare trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor http://www.tapet-decoratiuni.ro.mergi sus

2. Definitii :
 • Site: adresa web http://www.tapet-decoratiuni.ro, cu toate paginile, subpaginile, domeniile si subdomeniile apartinatoare, aflat in proprietatea Colonial Design SRL.
 • Societate: SC Colonial Design SRL, societatea legal inregistrata, proprietara acestui site, care il intretine si administreaza, cu sediul in Str.Costache Sibiceanu nr.3, Sector 1, Bucuresti, Cod Unic de Identificare : RO 21917880, Inregistrata la Registrul comertului cu numarul J40/11367/2007 avand contul RO21BRDE445SV94027654450 RON deschis la Sucursala Beller a BRD Bucuresti, reprezentata prin Andreea Dragne - Director General, nr. tel. +40 31 105 2520, +40 31 105 2521, email: office@ka-international.ro;
 • Client/Utilizator: Persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (http://www.tapet-decoratiuni.ro) , se informeaza, comanda sau achizitioneaza produse, online, telefonic sau prin orice alte mijloace.
 • Continut: Toate pozele, informatiile, documentele, imaginile, preturile si orice alte asemenea date care se gasesc in oricare dintre paginile, subpaginile si domeniile, subdomeniile siteulului http://www.tapet-decoratiuni.ro.
 • Functionarii Sitului: Persoane fizice sau juridice, angajate sau contractate de catre Societate, delegate in mod expres, exclusiv de catre Societate pentru a administra Situl din punct de vedere al continutului, functionalitatii, sau informatiilor publice sau confidentiale diponibile si aflate in proprietatea exclusiva a Societatii.
 • Comanda: Comunicare scrisa derulata prin intermendiul sitului http://www.tapet-decoratiuni.ro intre Client/Utilizator si Societate care contine cel putin urmatoarele informatii: datele de identificare ale Clientului, datele de identificare ale Societatii, Produsele si/sau Serviciile oferite de catre Societate si alese in vederea cumpararii de catre Client, Cantitatile din fiecare Produs si/sau Serviciu comandat, Preturile unitare si totale pentru Produs si Serviciu comandat, orice eventuala taxa aplicabila, valoarea totala de plata, adresa de livrare, adresa de facturare, termenul si modalitatea de plata.
 • Termeni si conditii: Reprezinta actul astfel intitulat care cuprinde un set de reguli si clauze pe care atat Utilizatorul si Societatea se obliga sa-l respecte odata cu accesarea sitului http://www.tapet-decoratiuni.ro.
 • Reguli de confidentialitate: Reprezinta setul de clauze si reguli conform caruia sunt prelucrate datele cu caracter personal, set de reguli la care utilizatorul adera.
 • mergi sus

3. Dreptul de autor :
Intreg continutul site-ului http://www.tapet-decoratiuni.ro este proprietatea Societatii si intra sub incidenta L 8/1996 actualizata, cu privire la protectia dreptului de autor.
Este interzis in mod expres sub sanctiunea raspunderii penale, civile sau administrative folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente ale continutului site-ului.
Utilizatorilor le este interzis sa preia, distribuie, modifice, transmita (inclusiv prin folosirea de programe automate de copiere), foloseasca pentru uz public sau comercial orice material continut in acest site fara acordul scris al Societatii.

Societatea a luat masuri pentru acuratetea informatiilor existente pe acest site, insa nu garanteaza exactitatea si acuratetea lor, societatea neputand fii facuta responsabila pentru acest lucru.
Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru nici o cheltuiala sau prejudiciu suferit de un utilizator/client, prin incalcarea termenilor si conditiilor enumerate mai sus sau a legislatiei in vigoare cu privire la protectia drepturilor de autor.mergi sus

4. Securitatea datelor si informatiilor
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Insa SC Colonial Design SRL, nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.
De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
Tranzactiile efectuate pe siteul http://www.tapet-decoratiuni.ro sunt securizate printr-o comunicatie criptata de genul SSL (Secure Socket Layer), utilizand un certificat digital.
In continuare veti gasi informatii mai detaliate cu privire la ceea ce inseamna folosirea acestei modalitati de protectie:
 • Certificatul digital este folosit pentru protejarea tranzactiilor electronice impotriva fraudelor. Certificatul digital reprezinta un instrument folosit in stabilirea unui canal securizat pentru comunicarea informatiilor confidentiale. Fara o protectie speciala, asa cum este cea asigurata de situl http://www.tapet-decoratiuni.ro, va asumati anumite riscuri in tranzactiile online.
 • Certificatul digital rezolva aceasta problema, furnizand o modalitate electronica, sigura pentru verificarea identitatii. Folosit in completarea criptarii, certificatul digital furnizeaza o solutie completa de securizare, confirmand identitatea tuturor partilor implicate intr-o tranzactie.
 • Astfel, datele si informatiile personale furnizate de catre utilizatori sunt protejate prin certificatul digital indicat mai sus si sunt guvernate de prevederile Legii 677/2001 si a altor dispozitii legale aplicabile.

 • Prin acceptarea acestor termeni si conditii, Utilizatorul isi da acordul expres si fara echivoc ca datele sale personale sa fie prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare, conform conditiilor de confidentialitate stipulate la capitolul "Confidentialitate".mergi sus

5. Responsabilitate :
Utilizarea: navigarea, interpretarea mesajelor si continutului sitului, actiunile intreprinse, cat si consecintele acestora sunt in totalitate in responsabilitatea Utilizatorului/Clientului.
Societatea, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea, intretinerea sau oferirea serviciilor si a produselor site-ului, nu sunt raspunzatori pentru nicio dauna directa sau indirecta, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna datorata unor virusi care ar putea sa infecteze computerul Utilizatorului sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica in mod unilateral termenii si conditiile de utilizare a acestui site.
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste informatiile, preturile, caracteristicile, imaginile etc. Imaginile produselor sunt puse pe site cu titlu de exemplu, acestea putand diferi in ceea ce priveste caracteristicile si aspectul lor fata de imaginile reale ale produselor, fara ca Societatea sa poata fi facuta raspunzatoare pentru aceasta.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice Utilizator/Client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unor produse sau servicii, este valoarea sumelor incasate de Societate de la Utilizatorul/Clientul respectiv, exclusiv pentru comenzile onorate in afara Termenilor si Conditiilor stipulati in acest document.

Societatea nu ofera nici o garantie ca:
- Site-ul va implini toate cerintele dumneavoastra;
- Site-ul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
- Site-ul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.mergi sus

6. Utilizarea abuziva si frauda :
Utilizarea abuziva sau ilegala a acestui site (care include, dar nu se rezuma la: preluarea- inclusiv prin folosirea de programe automate de copiere, distribuirea, modificarea, transmiterea, folosirea pentru uz public sau comercial a oricarui material continut in acest site fara acordul scris al Societatii) se sanctioneaza conform prevederilor legale in vigoare, fiind interzisa in mod expres utilizarea site-ului in alte conditii decat cele descrise pe parcursul acestui document.

Sunt deasemenea interzise fraudarea site-ului si a datelor folosite de catre Site si Functionarii Sitului. Societatea va notifica de indata autoritatile in drept cu privire la orice incalcare a Legilor in vigoare si/sau a Termenilor si Conditiilor stipulati in acest document, in vederea luarii masurilor administrative, civile sau penale aplicabile.mergi sus

7. Litigii :
Prin accesarea site-ului (vizitarea si cumpararea de produse) si inregistrarea datelor cu caracter personal, Utilizatorii/Clientii sunt de acord cu Termenii si Conditiile enumerate mai sus.
Deasemenea, prin accesarea site-ului (vizitarea si cumpararea de produse) si inregistrarea datelor cu caracter personal, Utilizatorii/Clientii sunt de acord si cu regulile de confidentialite enumerate in capitolul "Confidentialitate".

Orice litigiu intervenit in legatura cu folosirea acestui site va fii guvernat de legea romana si se va judeca de instantele judecatoresti din Romania. Inaintea oricarui litigiu se va incerca solutionarea pe cale amiabila a diferendelor ivite, si numai in masura in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, partea in drept se va adresa instantelor judecatoresti competente.mergi sus

8. Produse, Preturi, Promotii :
 • Produse: Adaugarea, descrierea, modificarea si intretinerea tuturor imaginilor si informatiilor referitoare la produsele disponibile pe Site este competenta si responsabilitatea exclusiva a Societatii.

 • Preturi: Prin acest document se definesc ca preturi ale produselor, valorile (inlcusiv tva) inscrise in dreptul casetelor produselor, a paginii detaliate ale produselor si detaliate in ecranul de comanda si factura proforma.
  Atunci cand in cadrul casetelor produselor, a paginii detaliate ale produselor si detaliate in ecranul de comanda si factura proforma, apar 2 preturi (unul taiat si unul netaiat) se va lua in considerare pretul netaiat.

  Preturile produselor nu includ eventualul cost de transport, montaj, sau orice alt serviciu suplimentar decat in situatiile expres specificate pe Site. Aceste servicii sunt considerate Produse de sine statatoare si pot fi adaugate sau retrase dintr-o anumita Comanda de catre Utilizator/Client.
  In situatia in care Societatea considera de cuviinta, ea va modifica unilateral fara anuntare prealabila preturile produselor, prin reducerea sau cresterea preturilor disponibile intr-un anumit moment dat.

  Pretul oricarui produs inclus intr-o Comanda Validata (vezi mai jos punctul comenzi, termen de livrare si plata produsleor) pentru care s-a trimis Validare prin email de catre Societate, nu vor fi modificate decat cu acordul scris al Utilizatorului/Clientului.
  Adaugarea si modificarea tuturor preturilor produselor pe Site este competenta si responsabilitatea exclusiva a Societatii.

 • Promotii: Pe parcursul functionarii sale, site-ul http://www.tapet-decoratiuni.ro va organiza derularea unor oferte speciale promotionale, pentru care va pune la dispozitia clientilor regulamente de derulare speciale care vor include conditiile de participare, mecanismul promotiei si perioada ei de desfasurare.
  Societatea isi va rezerva dreptul de a modifica si/sau intrerupe unilateral si fara instiintare prealabila derularea oricarei Promotii.

Societatea isi rezerva de asemenea dreptul de a restrictiona in mod unilateral, accesul la oricare dintre ofertele speciale organizate pentru orice Client/Utilizator asupra caruia are suspiciunea ca incearca sa eludeze sau sa utilizeze in mod incorect sau abuziv beneficiile respectivei oferte.

Societatea se va face tot posibilul ca toate informatiile, descrierile, imaginile, disponibilitatea de stoc, preturile, sa fie reale - corecte si actualizate, insa nu va garanta validitatea acestora decat in urma unei confirmari scrise, trimise de catre Societate catre Client/Utilizator care va avea loc dupa depunerea Comenzii oricarui Utilizator.mergi sus

9. Comenzi, Termene de livrare, Documente si Plata produselor :
 • Comenzi:
  - Sunt considerate Comenzi Depuse, Comenzile transmise de catre Client/Utilizator prin intermediul sitului, telefonic sau prin orice alt mijloc.
  Informatiile trimise de catre client in comanda: Datele de identificare, adresele de livrare si facturare, produsele comandate, cantitatile comandate, serviciile comandate sunt responsabilitatea clientului.
  Societatea nu isi asuma nicio reponsabilitate pentru greselile inserate de catre Client/Utilizator in niciuna din informatiile transmise in comanda. In cazul in care Clientul/Utilizatorul observa orice neregula, are obligatia de a transmite Societatii instructiuni pentru a le corecta.
  Societatea va transmite la randul ei o confirmare a primirii comenzii prin email, la adresa furnizata de catre client. Validitatea adresei de email furnizate este responsabilitatea exclusiva a Clientului/Utilizatorului.

  Societatea nu isi asuma prin Confirmarea primirii comenzii nicio obligatie de facturare, livrare sau incasare a produselor comandate.
  Societatea nu isi asuma nicio raspundere si nicio obligatie pentru continutul si calitatea informatiilor transmise de catre Client/Utilizator.

  - Sunt considerate Comenzi validate, Comenzile transmise de catre Client/Utilizator, confirmate de catre Societate si pentru care s-a transmis un email suplimentar de validare de catre Societate catre Client/Utilizator.
  Conditiile de cantitate, pret si livrare ale Comenzilor Validate nu vor fi modificate de catre Societate decat cu acordul prealabil scris al Clientului/Utilizatorului.

  - Comenzi Livrate: Doar Comenzile validate vor fi livrate de catre Societate catre Client/Utilizator, exclusiv in baza informatiilor trimise de catre Client/Utilizator si a eventualelor corectii solicitate de acesta.
  Societatea nu va fi responsabila si nu va putea asigura nicio alta modificare/corectie la oricare dintre informatiile comenzii (datele de identificare, produsele comandate, cantitati comandate) solicitata de catre Client/Utilizator dupa momentul expedierii catre Client/Utilizator a produselor comandate in cantitatile si la preturile comandate de catre acesta.

 • Termene de livrare: Termenul de livrare al produselor aferente unei Comenzi Validate va fi cel agreat, inscris in comanda si pe factura proforma, dar fara sa depaseasca 120 de zile de la data Vaidarii Comenzii.

 • Documente: La livrare va rugam sa va asigurati ca produsul este ambalat, integru, si este insotit de urmatoarele documente:
  - factura fiscala si chitanta (in cazul platii ramburs),
  - certificat de garantie
  - manual sau instructiuniunile de utilizare.
  Orice reclamatie ulterioara iese din aria de responsabilitatea Societatii.

 • Termen si Modalitate de plata:
  Termenele si modalitatile de plata vor fi alese de catre Client/Utilizator pe parcursul completarii Comenzii. Societatea nu va fi responsabila de niciun fel de intarziere a Termenului de livrare in situatie de intarziere de plata a Clientului/Utilizatorului.mergi sus

10. Garantia Produselor :
Produsele comercializate de Societate pe acest Site sunt insotite de Certificate de Garantie pentru fiecare produs in parte, in conformitate cu prevederile legale in vigoare si aplicabile acestui domeniu.
Responsabilitatea asupra garantiei si service-ului produselor cade integral in seama Producatorului sau dupa caz Importatorului conform certificatului de garantie primit si a legislatiei in vigoare.

In certificatul de garantie primit sunt prevazute conditiile si termenele de garantie, precum si reteaua de service la care se poate apela in situatiile specificate in certificat.mergi sus

11. Dreptul de denuntare unilaterala a contractului :
Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distana, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, In termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele situatii:
 • Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site:
  Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din Sitului, Clientul/Utilizatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.
  In situatia in care se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul/Utilizatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, Clientul/Utilizatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
  Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Client/Utilizator.

 • Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptia efectiva sau colete care prezinta deteriorari:
  Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, Clientul/Utilizatorul are obligatia sa sesizeze societatea in maxim 24h de la receptia produsului. In urma sesizarii, Societatea va oferi un termen de inlocuire a produsului sau va oferi posibilitatea de rambursare.
  Societatea recomanda Utilizatorului refuzarea receptiei produselor ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier.

 • Produse livrate gresit:
  Daca Societatea a expediat alt(e) produs(e) si/sau cantitati decat cel(e) comandat(e) de catre Client/Utilizator, acesta din urma va trebui sa sesizeze Societatii greseala si sa solicite in scris o modalitate si un termen de rezolvare a situatiei.
  Sesizarea din partea Clientului/Utilizatorului va contine o descriere detaliata a produs(elor) si/sau cantitati(lor) decat cel(e) comandat(e) de catre Client/Utilizator.
  Societatea va transmite in scris o modalitate si un termen de rezolvare a situatiei in maxim 48h de la data primirii sesizarii din partea Clientului/Utilizatorului.
  In acest caz, eventualele costuri de transport implicate sunt suportate de catre Societate.

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat de catre Societate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele, elementele de ambalare intacte si cu toate documentele care l-au insotit).
  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Client/Utilizator iar rambursarea contravalorii produsului(elor) se va face in cel mult 30 de zile de la data receptionarii de catre Societate a produsullui (elor) returnat(e), la adresa specificata de aceasta.

  Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Societatea isi rezerva dreptul, fara a sa isi asume obligatia de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea Clientului/Utilizatorului, ii va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.mergi sus

  • 12. Confidentialitate :
   In urma utilizarii de catre Client/Utilizator a serviciilor oferite de Societate, aceasta din urma poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numerele de telefon, adresele de mail, informatii despre evaluarea calitatii produselor si a serviciilor Societatii

   Toate datele furnizate de catre Client/Utilizator vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor Clientului/Utilizatorului cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date".

   Datele vor fii prelucrate de catre Societate in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate comercializarii produselor companiei si ale furnizorilor sai, pentru:
   - Procesarea Comenzilor sau cererilor Clientului/Utilizatorului;
   - Ofertarea de Produse si/sau servicii catre Client/Utilizator, exclusiv cu consimtamantul acestuia;
   - Folosirea datelor Clientului/Utilizatorului in realizarea unui contract si/sau facturarea lui catre dumneavoastra, in baza Comenzilor trimise de catre Client/Utilizator catre Societate;
   - Solutionarea cererilor, intrebarilor, sugestiilor sau a reclamatiilor Clientului/Utilizatorului;
   - Realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea Produselor furnizate de catre Societate;
   - Contactarea Clientului/Utilizatorului (prin posta, email, fax, mesaje text sau adrese scrise) in legatura cu oferte de produse ale Societatii si/sau ale companiilor affiliate, ori in legatura cu produse ale unor terte parti care Societatea considera ca ar putea fi de real interes pentru Client/Utilizator (in afara cazului in care ne-ati adresat o cerere scrisa expresa de a nu fi contactat in acest sens).

   Se considera ca prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare si a regulilor de Confidentialitate Clientul/Utilizatorul si-a dat acceptul expres si fara echivoc ca datele sale personale sa fie prelucrate in scopurile enumerate mai sus.

   Societatea se obliga sa pastreze confidentialitatea acestor date.

   Drepturile de confidentialitate ale Clientului/Utilizatorului:
   - de a obtine, la cerere si in mod gratuit in limita a o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Societate, precum si alte informatii relevante cu privire la prelucrarea acestor date;
   - de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca orice date care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
   - de a se opune, in orice moment, in mod gratuit, neconditionat si fara sa fie necesara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Societatii sau al unui tert, ori ca aceste date sa fie dezvaluite unor terti intr-un scop similar;
   - de a se adresa justitiei, in situatia in care a suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor sale;
   - de a inainta plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare;
   - de a interveni si de a obtine de la Functionarii Sitului, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, de a cere transformarea in date anonime ale datelor prelucrate si care nu sunt prelucrate conform legii; de a solicita Functionarilor Sitului notificarea catre terti a celor indicate mai sus.
   Pentru situatiile prevazute la lit. a, lit. b si lit. c si f, este necesara sa inaintarea unei cereri scrise din partea Clientului/Utilizatorului, datata si semnata. In cerere Clientul/Utilizatorul va adresa la care doreste primirea corespondentei (inclusiv adrese de e-mail) ori preferati.Societatea va comunica masurile adoptate/informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii si inregistrarii cererii Clientului/Utilizatorului.PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATEA LOR. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD SI ATI ACCEPTAT ACESTE CLAUZE SI REGULI.mergi sus